Naši specialisté na obnovu dat nabízejí spolehlivé služby vyhledávání pomocí nejmodernějších nástrojů a techniky

  • Certifikovaní odborníci na obnovu dat
  • Vyhrazený tým obnovy
  • Žádná data, žádný příslib poplatků
  • Interní odborníci

ZÍSKEJTE ZDARMA NABÍDKU 

seagate
 
 
HDD

Pevný disk

Náš tým odborných techniků pro obnovu dat dokáže obnovit vaše data z pevného disku, který byl vymazán, naformátován a/nebo poškozený!

OBNOVA MOBILNÍHO TELEFONU

Mobilní telefon

Data vašeho mobilního telefonu se neztratí, nechte náš profesionální tým dělat to, co ostatní nemohou, a přiveďte svá data zpět!

OBNOVA MACBOOKU

Znovu získat ztracená data

Pokud byla data vašeho Macu ztracena nebo zničena, můžeme je získat zpět! Náš technický tým dokáže efektivně obnovit smazané soubory a znovu je získat

 
OBNOVA SSD

Solid State Drive

Jednotky SSD (Solid State Drive) používají integrované obvody spíše než fyzické disky, jako jsou pevné disky. To však neznamená, že nejsou náchylní ke ztrátě dat.

OBNOVA LAPTOPU

Notebooky

Ať už váš notebook funguje nebo ne, můžeme data obnovit ještě dnes. Nechte náš tým získat to, co jste ztratili.

MÉDIA PRO OBNOVU

Vyměnitelná média

Flash disky, SD karty, karty fotoaparátu, diskety a další vyměnitelná média. Naši technici vrátí vašim datům život.

 

Vaše data se neztratí

Když necháte obnovit vaše ztracená data, můžete očekávat pouze nejvyšší standard ochrany soukromí a služeb v tomto odvětví. Na rozdíl od většiny „služeb pro obnovu dat“, které pouze zašlou vaši obnovu poštou a uvádějí vám 2–3 měsíční lhůtu na obnovu, se snažíme veškerou práci na obnovu dat dokončit interně. Dovolte nám obnovit vaše ztracená data rychle a levně ještě dnes!

Náš tým pro obnovu dat může okamžitě vrátit vaše ztracená data! Nechte náš profesionální tým odborníků dělat to, čemu ostatní ani nevěří, že je to možné. Existuje důvod, proč si nás zákazník vybere pro všechny své potřeby obnovy dat.

 
Data-Recovery.jpg
 

Dostupné možnosti obnovy dat

Bohužel mnoho služeb pro obnovu dat nabízí vysoké částky za obnovu a ztrátu dat.  si však můžete být jisti, že náš tým odborníků na obnovu dat je zde, aby vám pomohl najít cenově nejdostupnější a cenově nejefektivnější řešení, jak dostat vaše vzpomínky a ztracené soubory zpět do vašich rukou.

Nejlepší software a služby pro obnovu dat umožňují rychlou a přímou obnovu smazaných souborů a složek na vašem PC, Macu, zařízení Android nebo iPhone.
Každý, kdo ztratil data, ať už kvůli selhání hardwaru nebo softwaru nebo neúmyslnému smazání, ví, jak bolestivá tato zkušenost může být. Náš tým odborníků na obnovu dat rozumí vaší frustraci a hodnotě vašich ztracených dat. Proto nabízíme ta nejlepší řešení pro obnovu dat, díky nimž je obnova smazaných souborů a dokumentů na vašem PC, Mac, Android nebo iPhone cenově dostupná a přímočará.

Bohužel mnoho společností pro obnovu dat královsky předražuje své služby a nabízí malou nebo žádnou transparentnost při dokončované práci. Ale nás si můžete být jisti, že naši odborníci na pevné disky a vyměnitelná média jsou zde, aby vám pomohli najít cenově nejdostupnější a cenově nejefektivnější řešení, jak dostat vaše vzpomínky a ztracené soubory zpět do vašich rukou.

 

Nejlepší služba pro obnovu dat 

Vyvinuli jsme vlastní metriky a školení, abychom zajistili, že naši technici pro obnovu dat budou schopni získat maximální množství dat v každém prostředí obnovy. Ať už máte notebook, počítač, mobilní telefon, flash disk nebo jiné úložné zařízení, můžeme a získáme vaše ztracená data.

Mnoho zákazníků si myslí, že jsme schopni magicky přimět data, aby se znovu objevila, ale realita je taková, že data nemůžete získat, aniž byste předtím měli funkční zařízení. Pokud tedy váš pevný disk cvaká a hlavy jsou špatné, nebudeme moci získat ztracená data, dokud neopravíme poškozenou sestavu hlavového sloupku. U nás se specializujeme na opravy a repasování elektronických zařízení a komponentů. Tyto pokročilé dovednosti při používání mikroskopu nebo přepracovací stanice nám umožňují vyniknout v umění obnovy dat.

 

Náš zásah v této oblasti patří záložní soubory, zálohování systému, obnovu souborů , obnovu dat recovery, obnovení oddíl, soubory zotavení, hardware servis, obnovení disku, obnovu dat, opravy dat, zálohování dat, migrace dat, zálohování záchrana dat, oprava počítače. Naše vlastní proces obnovy dat je připravena jednat v případě poškození.. Pracovní počítačový systém, spolu s jeho sítí je nezbytné pro obnovení systému a její obsah; a naše vlastní postupy pro obnovu dat jsou vybaveny pro tento scénář. Obnova dat: V případě poškození, budou data na zálohovací médium obnovena. Počítačové systémy, kterými jsou stejně nezbytné, data mohou být obnoveny. Máme vlastní obnovu dat centra, která jsou vybavena pro tento scénář. Zálohování dat: Budeme integrovat software a správný hardware pro zabezpečení vašich dat a udržovat ji v bezpečí.